T.C. SON BAŞBAKANI VE TBMM ESKİ BAŞKANI SAYIN BİNALİ YILDIRIM, DR. FAHRETTİN UĞUR DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU
22 Ekim 2019

19 Ekim Cumartesi günü, 4. Dumanlı Yaylası Gençlik ve Doğa Festivaline teşrif eden Türkiye Cumhuriyeti’nin 27’nci ve Son Başbakanı Sayın Binali YILDIRIM, Baba Ocağı olan Refahiye ziyaretini sırasında Eşi Sayın Semiha YILDIRIM ile birlikte, İlçemiz Dr. Fahrettin UĞUR Devlet Hastanesini ve hayırsever işadamı Ahmet KIZILIRMAK tarafından yapılan 16 daireli hastane lojmanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyareti esnasında tüm hastane personeli, acil servis ve dahiliye servisi bölümünde tedavi gören hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Sayın Binali YILDIRIM, Kaymakamımız Eyüp KAYKAÇ ve Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Erdem TÜRKSEVEN’ den devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.